S-au adunat deja 6000 de like-uri pe pagina noastră de Facebook „Proiecte Case Vile”, lucru pentru care vă mulțumim! Vă mulțumim fiecăruia dintre Dvs.!

Proiecte-Case-Vile-Facebook

Screenshot al paginii noastre: Facebook.com/Proiecte.Case.Vile

Despre Facebook.com/Proiecte.Case.Vile

Probabil știți că avem mai multe pagini pe Facebook, dintre care două sunt pentru proiectele de case, acesta, cel cu 6000 de like-uri, și o pagină pentru programul nostru de proiecte gratuite de case, pentru sinistrați și cazurile sociale.

facebook-com-proiecte-case-vile facebook-com-proiecte-case-gratis

Feed-ul paginii este alimentat acum de posturi din mai multe pagini web, odată din secțiunea noastră de proiecte de case, aici, pe Trilitica.Ro, pe de altă parte, de pe două site-uri noi ale companiei noastre:

ArhitectProiecteCase.RO

ArhitectProiecteCase.Ro conține articole adunate sub deviza „Fii Deștept Când Îți Faci Un Proiect De Casă”. Întotdeauna am militat pentru o abordare cât mai conștientă a oricărui proiect, mai ales a proiectelor de case. De aceea, pas cu pas arătăm cum și de ce chibzuința și colaborarea strânsă cu arhitectul pot scuti clientul de multe necazuri viitoare, dar, mai ales, îi garantează o casă frumoasă, funcțională, potrivită familiei sale, frumos integrată în cartier și respectând bugetul stabilit inițial.

Proiecte Case de Lemn

ProiecteCaseDeLemn.Ro este un site și mai nou, având ca scop demontarea acelor idei preconcepute, greșite, că soluția de a construi o casă ieftină este o case din lemn.

Demonstrăm, pe rând, într-un format onepage, că o casă din lemn nu este nici mai ieftină, nici mai rezistentă, nici mai sănătoasă, nici mai ecologică decât o casă din zidărie portantă sau cu structură din beton armat.

http://www.trilitica.ro/blog/6000-de-like-uri-pentru-pagina-noastra-facebook-comproiecte-case-vile/

Posted by Proiecte Case si Vile on Monday, June 8, 2015