• Bloc de apartamente cu 9 etaje
  • Proiect Bloc de apartamente 2S+P+9E, București
  • Proiect Bloc de apartamente 2S+P+9E
  • Bloc de apartamente proiectat
  • Bloc de apartamente 2 subsoluri, parter și 9 etaje
Proiect Bloc 2S+P+9 Etaje, București 2017-03-23T15:48:25+00:00

Project Description

Descriere Proiect:

Proiect bloc 2S+P+9E – Un studiu de fezabilitate realizat pentru un teren din București, în apropierea Șoselei Fundeni. Prin studiu am rezolvat la nivel de principiu planurile de arhitectură, conformarea apartamentelor, circulațiile verticale și orizontale, rezolvarea parcărilor subterane.

Prin proiect s-a urmărit limitarea spațiilor comune între 10 și 15% pentru etajele curente.

Apartamentele propuse au fost astfel studiate încât să permită realizarea unui număr mai mare de unități, în detrimentul soluției cu apartamente mai puține, dar având suprafețe mai mari.

Raportul dintre suprafețele utile, vandabile, ale apartamentelor de bloc, față de spațiile comune trebuie atent urmărit deoarece succesul unei dezvoltări imobiliare pornește în primul rând de la folosirea judicioasă a spațiului pe care un proiect de arhitectură îl propune.

Structura de rezistență:

Structura de rezistență a fost predimensionată în cadrul acestui studiu. Astfel, pentru fazele urmtoare ale proiectului, structura va fi cu diafragme din beton armat, pe un radier din beton armat, cu un tub central conținând circulațiile verticale (scara, ascensoare), precum și parte dintre instalațiile comune .

Imagini Proiect

Bloc de apartamente 2 subsoluri, parter și 9 etaje Bloc de apartamente cu 9 etaje Bloc de apartamente proiectat Proiect Bloc de apartamente 2S+P+9E Proiect Bloc de apartamente 2S+P+9E, București

Vedeți mai multe proiecte realizate de noi: Arhitectura sau Rezistență

Proiect Restaurare – Consolidare Biserica Sfantul Nicolae – Belivaca – Craiova 2017-03-23T15:48:27+00:00