Reîncepe Programul ”Proiecte Case Gratis”!

Am decis să reluăm oferta celor două proiecte case gratis. Este vorba despre două dintre proiectele de case ieftine (Casa Economica A si Casa Economica B). Ele au fost realizate inițial chiar ca o inițiativă de întrajutorare a persoanelor sinistrate în urma inundațiilor din 2005. Din păcate, atunci autoritățile nu au catadicsit să preia aceste proiecte gratis. Singurele discuții pe care le-am avut atunci, cu primăria din Vadu Roșca, s-au terminat odată ce Gigi Becali a început construcția caselor.

Proiecte Case Gratis

Programul Proiecte Case Gratis

In urma solicitarii Asociatiei Umanitare „Somebody Cares” am acceptat folosirea de catre aceasta a proiectelor pentru construirea unui numar nelimitat de case in zonele pe care acestia le asista (Pauleasca, Judetul Arges). I prezent asociatia cauta finantare si donatii pentru materialele de constructii necesare.

Oricum, Programul Proiecte Case Gratis este deschis oricui:

  • Persoane avand casele afectate de sinistre: inundatii, incendii sau alunecari de teren. Donarea unui proiect gratuit de casa este conditionata de prezentarea unei adeverinte din partea primariei.
  • Familii cu multi copii, fara locuinta. Donarea unui proiect gratuit este conditionata de prezentarea unei adeverinte din partea primariei sau de acceptarea intr-un program derulat de orice asociatie umanitare (cum este cazul colaborarii cu Asociatia Somebody Cares).

Programul va fi extins de compania noastra si pentru colaborarea cu consilii locale si primarii din zonele rurale care doresc sa construieasca locuinte pentru cadrele didactice si medicale care ar urma sa profeseze in localitate, in masura in care vor exista parteneri doritori. Si in aceste cazuri, proiectele de case vor fi livrate gratis.

Cele doua proiecte sunt niste locuinte avand regimul de inaltime parter, insa cu poduri mansardabile. Ele au cate o camera de zi, bucatarie, baie si unul, respectiv doua dormitoare in parter. Podurile pot fi ulterior mansardate, putandu-se obtine inca 1-2 dormitoare si o baie. Proiectele pot fi si achizitionate de orice alte persoane contra sumei de 1000 de lei (TVA inclus).

 

Daca va place aceasta initiativa, va rugam sa ne aratati acest lucru, acordandu-ne un like paginii de Facebook: Proiecte Case Gratis

2017-03-23T15:48:16+00:00 iulie 26th, 2012|Categories: Noutati, Proiecte Case Tip|Comentariile sunt închise pentru Reîncepe Programul ”Proiecte Case Gratis”!