Ne-am propus sa largim seria de proiecte tip cu noi modele care acum sunt in lucru. Putem insa deja sa va prezentam o parte dintre aceste case. Va prezentam acum trei dintre proiectele de case la care inca lucram. Deocamdat doar niste imagini ale unor modele de case, incepand cu anul viitor ele vor insemna cartiere si locuinte noi pentru multe familii.

1. Proiect de Casa Moderna Parter si Etaj

Casa proiectata are trei dormitoare si o baie la etaj, iar la parter o camera de zi, un spatiu de luat masa, o bucatarie si un grup sanitar.

Casa are o latime de 8 metri, putand fi amplasata in regim izolat pe un teren de 12 latime, sau pe unul de 11 metri latime daca este alipita la calcan.

Vedeti mai jos imaginile preliminarii ale acestui proiect de casa:

Fatada principala (spre strada) a casei.

Proiect nou de casa tip. Vedere spre intrare si casa scarii

Imagine spre fatada laterala. Se observa ferestrele mari ale camerei de zi, orientate atat spre partea din spate a curtii, catre gradina
Proiect Casa Moderna cu lansare in 2013

Fatada dinspre Gradina
Proiect Casa Moderna cu lansare in 2013

O alta imagine proiectului de casa, cu fatada spre gradina

2. Proiect de Casa Moderna Parter si Etaj pentru teren ingust

De asemenea cu trei dormitoare la etaj, pentru acest proiect se pot realiza doua bai la etaj, din care una cu acces din dormitorul matrimonial.

Casa are o latime de 6,50 metri, putand fi amplasata in regim izolat pe un teren de 9.50 – 10 daca este alipita la calcan, sau  pe unul de umai 11 metri latime daca este amplasata izolat.

Vedeti mai jos imaginile preliminarii ale acestui proiect de casa:

Fatada dinspre strada, casa moderna parter si etaj

imagine cu fatada din spate a casei

Detaliu proiect de casa moderna – spatiu vitrat amplu al living-room-ului

2. Proiect de Casa Moderna Parter, fara etaj

Un nou proiect de casa mica, parter, cu o abordare contemporana. Un spatiu larg, deschis al zonei de zi care cuprinde atat bucataria, camera de zi (living-room-ul) este separat de zona de noapte, cu cele doua dormitoare si baia. vedeti mai jos imagini cu acest proiect de casa:

Fatada dinspre strada, vitrata, pentru un spatiu alb, luminos

O alternativa moderna a prispei traditionale romanesti in cadrul acestui proiect de casa. In planul secund se observa o a doua terasa, practic o curte interioara, in legatura cu bucataria. Fie organizati acolo un locc de luat masa in aer liber, fie ca veti aduce practic inauntru o minunata gradina!

Fatada laterala, cu un spatiu vitrat, dar intim. Se observa cat de deschis este zona de zi, cu living-room-ul si bucataria. In planul apropiat, pe colt, fereastra unui dormitor.

Fatada din spatele casei, inspre gradina. Ferestrele dormitoarelor: unul inalt, amplu, care poate fi folosit si ca o usa, celalalt neobisnuit, pe colt, oferind privire spre doua laturi ale curtii.

Inscrieti-va pe pagina noastra de Facebook pentru a fi anuntati de lansarea noilor modele de case tip din 2013!