Despre noi

/Despre noi
Despre noi 2017-03-23T15:48:05+00:00

Proiectare Arhitectură + Proiectare Structuri = Proiectare Integrată

Proiectare Arhitectură + Proiectare Rezistență = Proiectare integratăOrice construcție este un sistem integrat, proiectarea trebuie, la rândul ei, să fie integrată. Principalele specialități, arhitectura și structurile de rezistență sunt specialitatea biroului nostru, instalațiile fiind subcontractate și coordonate tot de noi.

+ 15 ani experiență în proiectarea de arhitectură și urbanism

Experiența unui arhitect sau a unui inginer proiectant asigură un proces al proiectării fără surprize. Experiența nu înseamnă soluții rigide, ci cunoașterea aprofundată a întregului proces necesar realizării unei construcții.

Decizie - Proiectare - Autorizare - Construire

Serviciile noastre sunt modelate pentru procesul complex care începe cu decizia de a construi și se termină cu o clădire ce funcționează în condiții optime.

Octavian Ungureanu
Octavian UngureanuArhitect
„Să construiești trebuie să fie un act conștient, controlat, previzibil. Proiectul propriu zis este doar un pas care trebuie să fie parte integrantă a unui șir de decizii comune, luate de client, arhitect, inginer și comunitate.”
Șerban Marius Median
Șerban Marius MedianInginer structuri
– Expert Tehnic Atestat MDR
– Verificator de Proiecte Atestat MDR
– Specialist atestat de Ministerul Culturii în consolidare și restaurarea clădirilor monument istoric

Suntem aici, pentru tine

Suntem interesați să proiectăm clădiri care se construiesc. Nu există proiecte prea mari sau prea mici. Experiența noastră este relevantă atât în proiectarea unor locuințe unifamiliale de mici dimensiuni, dar și a unor construcții de peste 15.000.000 €.

Biroul nostru

Contactează-ne!

Vrei să începi un proiect?

Suntem gata să ajutăm chiar înainte de a hotărî dacă merită sau nu să construiești!
Contactează-ne!