Inginer Șerban Median

Inginer Șerban Median
Inginer Șerban Median2017-03-23T15:48:05+00:00
Șerban Median
Șerban MedianInginer
Inginer Principal, Asociat Absolvent al Universitatii Tehnice de Constructii, Bucuresti, FCCIAB Specialist Atestat MCC, Verificator de Proiecte, Atestat MDRL

Șerban a absolvit Facultatea de Construcții din cadrul UTCB. Și-a început cariera de inginer constructor cu un șantier de consolidare și restaurare. De atunci a fost pasionat de lucrările de consolidare, avându-l ca mentor pe regretatul inginer Laurențiu Spoială. De mulți ani este atestat de Ministerul Culturii ca specialist în restaurarea monumentelor istorice.

Cu toate acestea, nu s-a limitat niciodată la acest tip de proiecte, proiectând structurile de rezistență pentru numeroase clădiri noi, atât din beton armat, zidărie portantă, cât și metalice.

Din 2012 este Verificator Atestat de Proiecte, specialitatea A1 (structuri din beton armat) și se pregătește pentru a deveni Expert Tehnic.

Șerban este căsătorit de peste 20 de ani, fiica sa cea mai mare fiind recent admisă ca studentă a Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu.

A jucat polo de performanță și chiar și acum găsește timp pentru a merge la bazinul de înot.