Licitații și Selecții de Oferte Construcții / Trilitica Frame Invest

Licitații și Selecții de Oferte Construcții

Licitații și Selecții de Oferte Construcții2017-10-03T04:17:00+00:00

Selecții de Oferte Construcții, Licitații construcțiiLicitații și selecții de oferte construcții: Această pagină este instrumentul prin care organizăm, în numele clienților noștri, selecții de ofertă pentru atribuirea lucrărilor de construcții proiectate de noi.

Constructorii invitați pot accesa proiectele tehnice și listele de cantități pentru lucrările de construcții, finisaje exterioare și interioare, instalații prevăzute în proiectele realizate de noi.

Selecții de oferte construcții în curs:

Pentru a accesa documentele postate, apăsați pe titlul lucrării pentru care ați fost invitat să faceți ofertă. Folosiți parola din E-mailul primit de la noi sau de la clientul nostru.

Proiectele sunt postate în format PDF, pe specialități: arhitectură, rezistență, instalații sanitare, termice, electrice etc. Listele de cantități sunt postate în format xls. Prețurile se vor exprima în lei, fără TVA. Totalul se calculează pe materiale și manoperă, la care se adaugă TVA.

Vă rugăm să folosiți tabelele postate, pentru a ușura compararea ofertelor! Ofertele se vor realiza exclusiv pe cantitățile cuprinse în antemăsurători. La încheierea contractului de execuție, acestea se vor verifica de către constructor.

Pentru întrebări, lămuriri suplimentare, sunteți invitați să ne contactați.

Licitații și selecții de oferte construcții finalizate:

Licitații și Selecții de Oferte Construcții - Organizare selecție de ofertă pentru lucrările de construcții

 

 

Vă recomandăm oricând, cu toată încrederea, să apelați la serviciile oricăruia dintre următoarele firme de construcții:

Constructori recomandați

Constructori

Numele firmelor sunt date în ordine alfabetică. Toți constructorii din lista de mai jos au executat lucrări de construcții după proiectele noastre și nu au existat probleme deosebite din punctul de vedere al calității lucrărilor sau din punct de vedere financiar.  Noi îi invităm de fiecare dată atunci când organizăm selecții de ofertă în numele clienților noștri.