Arhitectură2017-11-30T17:45:18+00:00

Proiectare Arhitectură

Proiectarea de arhitectură înseamnă să construiești totul, de la zero, dar întâi pe hârtie!

Fără a consuma cărămizi, beton, oțel și fără a tăia păduri, proiectul de arhitectură este o repetiție generală pentru etapa de construcții.

Proiectare-de-Arhitectură-Construiește-întâi-pe-hârtie

border-long

Proiecte Clădiri de BirouriArhitectură: Proiecte Clădiri de Birouri

O treime din timpul nostru ni-l petrecem în birou. Proiectarea clădirilor de birouri trebuie tratată cu multă atenție, de aici decurgând și succesul unei astfel de investiții.

Vedeți proiectele nostre de birouri

Blocuri de ApartamenteArhitectură: Proiecte Blocuri de Apartamente și Ansambluri Rezidențiale

Blocurile de apartamente reprezintă cea mai eficientă soluție de locuire.

Confortul și siguranța locatarilor depind fundamental de proiectare.

Vedeți proiectele de blocuri realizate de noi!

Proiecte Hoteluri și PensiuniArhitectură: Proiecte Hoteluri și Pensiuni Turistice

Adesea hotelurile și pensiunile devin obiective turistice în sine.

Industria turistică în ascensiune necesită o proiectare mai creativă.

Vedeți hotelurile și pensiunile proiectate de noi!

Proiecte ConsolidareArhitectură: Proiecte Consolidare Restaurare Modernizare Etajare Mansardare

Adaptarea clădirilor vechi pentru un nou stil de viață prin consolidare, modernizare, extindere (sau etajare) are avantajul locațiilor bune și al păstrării elementelor cu valoare estetică.

Spre proiecte de consolidare, modernizare și extindere

Proiecte BisericiArhitectură: Proiecte Biserici Ortodoxe și Locașuri de Cult

 Arhitectură specifică nu doar fiecărei religii în parte, dar și zonei sau perioadei în care lăcașul de cult a fost construit. Până acum am realizat proiecte de consolidare și restaurare pentru biserici ortodoxe.

Vedeți portofoliul de lucrări

Clădiri IndustrialeArhitectură: Proiecte Clădiri Industriale Hale depozite și spații industriale

Hale de depozitare sau spații de producție industrială. Arhitectura se pliază pe fluxurile tehnologice specifice fiecărui proiect în parte, prin colaborare interdisciplinară.

Spre proiecte de construcții industriale

border-long

Servicii proiectare de arhitectură

Serviciile noastre de proiectare de arhitectură diferă de cele mai multe oferite de alte firme sau birouri de proiectare pentru că vedem rolul arhitectului prin prisma înțelegerii investitorului. Adevărata decizie este aceea de a construi sau nu, de a stabili dacă o oportunitate este reală sau nu. Puțini știu că, de fapt, aici putem să ajutăm cel mai mult, prin evaluările preliminarii care permit investitorului să facă alegerea corectă.

Pre Proiectare

Succesul unui proiect este adesea determinat înainte de începerea proiectării, atunci când se alege terenul și când se stabilește tema de proiectare.

Mai multe detalii

Arhitectură: Proiect Tehnic, Detalii de Execție

Mii de tone de materiale de construcții, sute de mii de ore de muncă și adesea milioane de Euro sunt mobilizate de proiectul de arhitectură.

Mai multe detalii

Post Design

Misiunea noastră se încheie doar odată cu darea în folosință a clădirii. De aceea asigurăm atât organizarea licitației pentru selecția constructorului, cât și asistența tehnică în execuție.

Mai multe detalii

border-long

border-long

Noutăți:

Selectie de oferta pentru constructia Vilei Tip B

Astazi au fost postate online documentatiile tehnice pentru selectia de oferta pentru constructia Vilei Tip B in scopul atribuirii lucrarilor de constructii. Amplasament: Copaceni, Ilfov Beneficiar: persoana fizica Lucrări ofertate: Casa este proiectată pe o  [...]

Selectie de ofertă consolidare biserică

    Selectie de ofertă consolidare biserică - Iepurești, Giurgiu Astazi vom lansa invitatiile pentru o selecția de ofertă privind lucrarile de constructii pentru consolidarea si restaurarea Bisericii cu Hramul Sfantul Nicolae din Iepuresti, [...]

Apartamente – Piata Imobiliara in 2013

Trendul căutărilor de apartamente Cautarile facute (cel mai probabil de catre romani) pentru termenii apartamente cu 2, 3 camere sau apartamente noi, corelate cu cautarile pentru proiecte de case ne pot arata un trend [...]

Arhitectura si Fondurile Europene

Cel mai adesea accesarile de fonduri europene nerambursabile vizeaza printre altele constructia de cladiri sau macar modernizarea, consolidarea sau extinderea unor constructii existente. Drumul firesc al unui investitor duce la o firma de consultanta pentru [...]

Studiu de arhitectură privind construcția de apartamente ieftine

Piața imobiliară este tot mai concurențială privind oferta de apartamente ieftine. Dezvoltatorii vor trebui să aibă oferte care să-i diferențieze de concurență. Am mai scris despre construcția de apartamente noi după criză. Am abordat, de asemenea, necesitatea folosirii [...]

border-long