Proiecte de Arhitectură

Home/Arhitectură/Proiecte de Arhitectură
Proiecte de Arhitectură 2017-03-23T15:48:07+00:00

Proiecte de Arhitectură (portofoliu)

Vă invităm să vedeți portofoliul nostru de proiecte de arhitectură realizate de-a lungul timpului. Puteți alege să vedeți un proiect anume, sau în funcție de tipul de clădire proiectat: proiecte arhitectură pentru blocuri de apartamente și complexuri rezidențiale, proiecte clădiri de birouri, hoteluri și pensiuni, clădiri industriale, locașe de cult, sau proiecte de arhitectură de restaurare, consolidare, extindere, etajare și modernizare a unor construcții existente.

Nu există proiecte de arhitectură prea mici sau prea mari pentru noi!

Am realizat și proiecte de arhitectură pentru investiții de zeci de milioane de Euro, dar și proiecte pentru clădiri mai mici, etajări și extinderi.

Mereu am considerat că exact în varietate stă frumusețea arhitecturii, pentru că fiecare proiect vine cu propriile încercări, dar și cu satisfacții deosebite.

***

Am realizat proiecte de arhitectură variate, cu tipuri de clădiri diferite, de mărimi diferite. Mereu am considerat că numai practica variată poate garanta arhitecților posibilitatea de a găsi mereu soluții creative. Experiența în proiectare se completează, acolo unde este nevoie, prin consultarea unor experți în domeniile de nișă.

„Apreciem colaborarea noastră profesională ca fiind foarte bună.”
În perioada 2007-2009, compania Trilitica Frame Invest SRL, condusă de domnii Octavian Ungureanu și Șerban Median, a realizat, în calitate de proiectant general (arhitectură, rezistență și instalații), lucrările de proiectare pentru ansamblul 3S+P+5-10 Etaje din Str. Sevastopol Nr.9, București, în valoare de 16 milioane de Euro.
Gheorghe Moiș, Castrum Corporation