Proiecte Case Gratis2016-10-20T10:36:06+00:00

Proiecte Case Gratis

Proiect Casa Economica Tip A 02Proiect Casa Economica Tip B 02

CAND AJUTAM?

Cand casa unei familii a fost distrusa sau grav avariata si singura solutie este construirea unei case noi

Inundatii / Alunecari de teren / Incendii / Cazuri Sociale*

Proiecte-Case-Gratis-e1346135980895

* Cazuri sociale – Familii cu multi copii, Persoane cu handicap locomotor

sau

Programe Sociale**

**derulate de primarii pentru construirea de locuinte pentru specialistii din mediul rural: profesori si invatatori, medici si asistente medicale

CU CE AJUTAM?

Doua proiecte tip pentru locuinte unifamiliale, cu suprafete intre 69 si 85 mp la parter care pot fi mansardate.

Ajuta si tu!

Cei care primesc un proiect gratis de la noi nu au toate problemele rezolvate. De fapt, marele lor efort de-abia de-acum inainte incepe: Achizitionarea materialelor de constructii, apoi lucrarile de executie sunt anevoioase si costisitoare.

Prietenii nostri au nevoie de ajutor, de orice ajutor!

Fi partenerul nostru!

Noutăți despre activitatea noastră:

Despre solicitări

Analizăm cu multă atenție cererile pe care le primim aici, la Proiecte Case Gratis.

Vă rugăm însă nici să nu abuzați de încrederea noastră. Ne este greu să spunem nu, însă vom spune nu atunci când vom crede de cuviință.

Condițiile noastre de acordare a unor proiecte gratuite de case nu sunt însă nici bătute în cuie. Sincer, nu ne gândisem la persoane cu handicap, de exemplu. La fel, ne-am gândit mai târziu la familiile cu mulți copii.

Să colaborăm!

Ne dorim însă o colaborare mai bună cu alte organizații care sunt mai în măsură să afle de cazuri care ar avea nevoie și de ajutorul nostru.

Promovarea noastră este realizată exclusiv prin acest site și prin pagina noastră Facebook și suntem convinși că adesea exact cei care ar avea nevoie de noi nu au conturi de Facebook și cel mai probabil nici conexiuni la Internet.

Să ajutăm și altfel!

O altă situație la care ne-am gândit este cea privind școlile din satele românești. Inegalitatea între școlile de la sate și cele de la oraș se datorează în mare măsură lipsei de profesori și învățători la acestea.

Dorim să contribuim la atragerea cadrelor didactice în satele României, motiv pentru care vom acorda gratis proiecte de case și acestei categorii sociale.