În data de 25 aprilie 2013, Ștefania a primit un proiect de casă de la noi, prin curier.

Spre deosebire de un proiect obișnuit, acesta are și câteva modificări realizate special pentru ea: o rampă pentru accesul cu un cărucior pentru persoanele cu handicap pe care, din păcate, este nevoită să-l folosească, după cum și modificarea băii de la parter din același motiv.

Construcșia realizată după un proiect de casă primit de la noi

Se vede rampa pentru cărucior care a fost inclusă de noi în acest proiect de casă.

Un-proiect-de-casă-pentru-Ștefania-02

În dreapta este ușa către viitoarea magazie

Un-proiect-de-casă-pentru-Ștefania-03

A început construcția casei după proiectul nostru

Ștefania a reușit să construiască deja casa ”la roșu” după proiectul pe care i l-am trimis acum un an. Fotografiile ni le-a trimis chiar ea și am și reușit să vorbim puțin la telefon. Sperăm ca în cursul lui 2015 să se poată muta, împreună cu frumoasa ei familie în casa nouă.

Nu m-am putut abține să remarc însă frumusețea peisajului, în ciuda ceței dese care era în ziua realizării fotografiilor.

Am fost puțin speriat pentru că în poze nu se văd sâmburii din beton armat care erau prinși în proiectul de casă…. Uf, am aflat însă că sunt îmbrăcați cu bca. De fapt, când spun puțin speriat, vreau să spun foarte speriat.

În a doua poză se vede și golul lăsat pentru o ușă nouă, din bucătărie, spre o anexă, de asemeni proiectată de noi, pentru lemnele de foc, pentru că încălzirea se va face cu o centrală pe lemne, în zonă neexistând gaze. În această magazie se va ajunge doar pe scări din interior, așa că se pare că va fi sarcina copiilor să aducă iarna lemne de foc.

Așteptăm cu mult interes și următoarele poze, cu toată familia locuind!

Despre acest proiect de casă:

Este o locuință cu o cameră de zi, o bucătărie, o baie și două dormitoare la parter. În mansardă mai pot fi amenajate două dormitoare.