Proiecte Case

Home/Proiecte Case
Proiecte Case 2017-03-23T15:48:07+00:00

 Ai 3 opțiuni de preț pentru proiecte case unicat, sau poți alege dintre 17 proiecte case tip din catalogul nostru.

Împreună cu arhitectul nostru, poți gândi de la zero propriul tău proiect, perfect adaptat familiei tale, stilului tău de viață, terenului și împrejurimilor.

În Catalogul nostru de proiecte de case tip găsești 17 modele de case. Ele sunt proiectate pentru terenuri normale. Am proiectat și case mici, parter fără etaj, case parter cu mansardă și case parter cu etaj. border-long

Catalog Proiecte Case Tip

/Proiecte Case Tip

Știai că am realizat poate primele proiecte tip după revoluție?

Alege din Catalogul de Proiecte Case Tip acel proiect de casă potrivit familiei tale, proiectate special pentru un teren de casă.

Primești proiectul în 7 zile!

Catalog Proiecte Tip

Proiecte case-vile unicat

/Proiecte Case Unicat

Proiecte case unicat realizate de noi în ultimii ani!

În timp unele case devin tot mai valoroase și mai apreciate. Acestea sunt proiectate în acord cu epoca lor, în cea mai bună relație cu orașul și vecinii. Ele reprezintă cu eleganță și creativitate familiile care le-au construit.

Proiecte Case Unicat

3 Opțiuni de preț pentru proiecte case

Ai 3 opțiuni de preț pentru a face un proiect de casă unicat!

De ce 3 opțiuni? Nu pentru orice proiect de casă este nevoie de același nivel de detaliere. Deși nu toate aceste proiecte de case conțin aceleași piese, fiecare dintre ele este suficient pentru a putea construi în bune condiții.

Găsești în arhitect un sprijin în demersurile tale de a-ți construi o casă.

Întreabă un arhitect despre viitorul tău proiect de casă!Totul este să începi să pui întrebările din timp. Mai mult, vei afla chestiuni importante, pe care singur este practic imposibil să le prevezi.

Două dintre proiectele noastre tip costă doar 1000 de lei!

Cel mai bun pret pentru un proiect de casa

Proiectul de arhitectură + Proiectul de Rezistență, adică tot ce îți trebuie pentru a construi o casă mică și ieftină.

border-long

Importanța unui proiect de casă

Importanța proiectului de casă

Funcționalitate

Planurile casei trebuie să fie astfel croite încât ele să asigure ”fluxul tehnologic” normal din viața de zi cu zi. O să ne auzi des, „povestind” planurile casei: intru îmi las bagajul aici, intru în camera de zi, sau, dacă m ceva de dus, merg direct în bucătărie….

Confort

Dicționarul definește confortul prin viața civilizată și comodă, dar știm că este mai mult de atât.

Estetică

Este simplu, e frumoasă sau nu. Dacă din proiect o casă nu este frumoasă, oricâte balustrade din inox sau placaje din piatră i-am face, nu va fi mai frumoasă….

Rezistență

Greutatea proprie, greutatea utilă (oameni și mobilier), forța seismică, puterea vântului și greutatea zăpezii. Împreună constituie o forță care poate acționa asupra casei cu de până la trei ori greutatea proprie. Structura de rezistență trebuie să reziste cu avarii cât mai mici.

Durabilitate

Nu numai structura de rezistență, dar și finisajele trebuie să reziste în timp pentru mai multe generații. Proiectul casei folosește acele detalii și acele specificații care asigură durabilitatea.

Economie

Totul se definește în funcție de bani. Economia nu înseamnă folosirea unor materiale ieftine, ci a celei mai bune soluții pentru fiecare detaliu în parte, astfel încât, pe ansamblu, sumele cheltuite să asigure standardele de calitate și o finanțare suportabilă.

Eficiență

Structura de rezistență se definește prin eficiență, dar și consumurile de energie. Chiar și viața de zi cu zi trebuie să fie eficientă.

Igienă și sănătate

Calitatea aerului, a temperaturii, umiditatea optimă, dar și modul de rezolvare al bucătăriei, camerelor de baie, calitatea și cantitatea luminii. Capacitatea de a prezerva și îmbunătăți sănătatea oamenilor se stabilește, de asemenea, prin proiect.

3 Proiecte de case cu terasă înierbată

Am făcut mai multe proiecte de case cu terasă înierbată în ultimul timp. Acum vrem să vă prezentăm trei dintre ele, pe cele cu terase circulabile. În primul rând trebuie remarcat că tot mai [...]

Proiecte Case și Vile: Selecția Constructorului

Ce știi, probabil, deja despre selecția constructorului Cu siguranță ai citit articole care te îndeamnă să vorbești cu prietenii și cunoștințele tale care și-au construit recent o casă. Ei ar putea, într-adevăr, să-ți [...]

Casa modernă din Berceni (Imagini)

Costin Gheorghe, colegul nostru arhitect, s-a întrecut pe sine realizând fotografiile pentru casa modernă din Berceni pe care noi am proiectat-o în 2013. Nu mai este un proiect de [...]

Ce trebuie să știi despre proiectul casei tale

Printr-o serie de imagini ce compun un infografic am ilustrat procesul prin care trebuie să treci pentru a-ți construi o casă, de la fazele premergătoare proiectului, proiectul de casă, până la recepția finală. [...]

Proiecte Case si Vile: Proiecte de instalații

Ce sunt proiectele de instalații pentru case și vile? Instalațiile de alimentare cu apă rece și caldă, cea de evacuare a apelor uzate, instalațiile de încălzire, modul de preparare al apei calde și cele [...]

Proiecte Case si Vile: Proiectul de Rezistență

Ce este proiectul de rezistență Proiectul de rezistență al unei case sau vile este cel care descrie modul de realizare al structurii de rezistență. Conținutul proiectului poate diferi în funcție de complexitatea structurii, precum [...]

Load More Posts