Proiecte Case » Proiecte Case și Vile Unicat
Proiecte Case și Vile Unicat2017-07-19T12:03:20+00:00

Proiecte Case și Vile: Proiecte Case Unicat

Arhitectura înseamnă, în primul rând, proiecte case și vile unicat. De-a lungul istoriei, celelalte tipuri de clădiri au fost mult timp, de fapt, tot niște proiecte de case. Templul era casa zeului. Palatul era casa conducătorului. De aceea orice arhitect proiectează oricând, cu plăcere, o casă sau o vilă.

Procesul de proiectare

Proiecte Case - Procesul de proiectare

Programarea se realizează odată cu începerea căutării unui teren adecvat pentru viitorul tău proiect de casă. Atunci când terenul este deja ales sau este deja proprietatea clientului, se desfășoară în perioada de anteproiect, indiferent dacă este un proces conștientizat sau nu.

Anteproiectul este faza în care se detaliază viitoarea temă de proiectare a casei. Se desenează planurile casei pornind de la solicitările Dvs. Acestea se modifică la fiecare întâlnire astfel încât ele să reprezinte într-adevăr casa mult visată. Apoi se studiază fațadele casei și aspectul exterior. Mai multe despre anteproiect

Avem trei planuri tarifare pentru orice proiect de casă unicat. După el se construiește casa. Un extras din acesta, DTAC-ul, va folosi la obținerea autorizației de construire. Tot în baza proiectului trebuie selectat și constructorul.

Procesul de Avizare și Autorizare este relativ simplu în ciuda faptului ca este perceput de multa lume ca fiind greoi și iritant:

  1. Certificatul de Urbanism
  2. Avize si Acorduri
  3. Autorizatia de Construire

Există un singur mod avantajos în care selecția constructorului se poate face. Prin selecția de ofertă se compară devizele mai multor constructori de case. Oferta de execuție cuprinde toate cantitățile de lucrări necesare. Prețurile trebuie comparate pentru lucrările de structură, finisaje și instalații. Pornind de la săpături și turnarea betonului, fiecare material și operație are un preț transparent.

Lucrările de construcții pentru casa Dvs. trebuie să fie de bună calitate. Noi urmărim lucrările într-o serie de faze determinante pe care le verificăm. În plus, în funcție de evoluția șantierului, putem realiza și alte vizite față de cele stabilite inițial.

De ce să ne alegi pe noi?

  • Proiectare integrată: arhitectură, rezistență și instalații
  • Serviciile încep de la alegerea terenului, până la finalizarea casei
  • Creativitate și experiență
  • Suport în selectarea constructorului
  • Suport în derularea proiectului de investiții

Proiecte case - întreabă un arhitect
Cu siguranță vrei să cumperi terenul de casă fiind bine informat. Este important să știi ce se poate construi și ce nu. Ce retrageri și alinieri trebuie respectate? Cât de mare ar trebui să fie casa? La ce buget trebuie să te aștepți atunci când construiești ceea ce ți-ai dorit? Ce se poate realist construi din ceea ce-ți dorești!

Vrei să știi cât va costa, ce este de făcut, cât va dura… Vrei să știi totul.

Așadar, întreabă un arhitect!

Prețuri proiecte case:

Anteproiect

200+TVA

Buget

10+TVA/m²

Avantaj

15+TVA/m²

Elite

20+TVA/m²

Proiecte Case și Vile, Articole

Vizită pe șantier: Construcție casă în Ciorogârla

Vizită pe șantier înainte de finalizarea lucrărilor Am făcut o vizită pe șantier săptămâna trecută. Lucrările de construcții au ajuns spre finalul finisajelor exterioare. Acest proiect de casă a fost realizat în 2015. Lucrările au început anul trecut. Constructor este firma SC Structo Instal [...]

2 proiecte de case în construcție, la Buftea

În prim plan dirigintele de șantier - Cristian Stan, în spatele său, constructorul - Dan Teodorescu. Plin de zâmbet, arhitectul, adică eu, Octavian Ungureanu Pe șantiere - urmărirea lucrărilor La Buftea avem două proiecte de case în construcție. Ele sunt proiectate la [...]

3 Proiecte de case cu terasă înierbată

Am făcut mai multe proiecte de case cu terasă înierbată în ultimul timp. Acum vrem să vă prezentăm trei dintre ele, pe cele cu terase circulabile. În primul rând trebuie remarcat că tot mai multă lume arată deschidere către arhitectura modernă, pe care o [...]

Load More Posts

Să păstrăm legătura! Urmăriți-ne pe unul dintre canalele de mai jos: