Vezi ce Proiecte de Case Unicat am mai făcut!

Proiecte Case » Proiecte Case și Vile Unicat » Vezi ce Proiecte de Case Unicat am mai făcut!
Vezi ce Proiecte de Case Unicat am mai făcut!2017-12-12T17:36:54+00:00

Anteproiect

Proiecte de Case cu Avantaje Proiecte de case

Cred că în primul rând atunci când cineva ne vede portofoliul de proiecte de case făcute de-a lungul timpului, observă că nu suntem tributari unui stil anume.

Motivul pentru care nu căutăm un stil anume este acela că procesul de proiectare al caselor și vilelor este pliat pe rezolvările funcționale care trebuie să satisfacă, în primul rând, nevoile familiei clientului.

Secretul nostru constă în stabilirea unui mod de lucru care are în prim plan un mecanism de depistare a modului în care casele pe care le proiectăm se potrivesc familiei tale, terenului pe care îl ai și regulamentului de urbanism care guvernează zona în care vrei să-ți construiești o casă. Acesta este anteproiectul.

Doar după ce prin anteproiect am stabilit tema pentru fiecare dintre proiectele de case pe care le facem, putem să trecem la proiectarea propriu-zisă, de arhitectură, rezistență și instalații.

Secolul XXI înseamnă totși proiecte de case moderneFaptul că nu impunem un stil anume atunci când facem proiecte de case nu înseamnă totuși că nu există principii pe care să le împărtășim cu clienții noștri. Trăim în Secolul XXI: ar trebui să proiectăm și să construim case ca în secolul XXI!

Ceea ce se numește arhitectură modernă (chiar dacă greșit, acum fiind în perioada post-modernă) are nu numai calități, dar și modalități de expresie pe care arhitectura eclectică (fără stil, stil amestecat) – iarăși un termen folosit impropriu- nu le are.

Arhitectura tradițională s-a folosit de-a lungul vremii de elemente de decorațiuni care acum nu ar fi numai excesiv de scumpe, dar și aproape imposibil de făcut pentru că pur și simplu nu mai există meșteri cărora să le poată fi comandate capiteluri și ancadramente frumoase din piatră, de exemplu, iar copierea lor din polistiren expandat este totuși doar un kitsch.

3 Pachete de prețuri pentru proiecte de case unicat

Pentru că înțelegem că nu toate nevoile sunt la fel avem și pachete diferite de proiectare pentru case și vile. Odată ce Anteproiectul este finalizat și știm cu exactitate cum trebuie să fie și cum trebuie să arate viitoarea casă, poți alege dintre 3 pachete de proiectare distincte:

  • Pachetul de proiectare Trilitica Buget
  • Pachetul de proiectare Trilitica Avantaj
  • Pachetul de proiectare Trilitica Elite